مقدمات لازم در زمان ایجاد تحول در شرکت

مقدمات لازم در زمان ایجاد تحول در شرکت

ممکن است پس از مدتی که از فعالیتهای شرکت یا کسب و کار شما می گذرد دچار یک روند تکراری و روتین شوید. این روند تکراری ، بر میزان جذابیت برند و شرکت شما تأثیر منفی می گذارد.

بنابراین ، بهتر است همیشه نسبت به تکراری شدن و کاهش جذابیت تان حساس باشید و برنامه های مناسبی برای اجتناب از این شرایط طراحی کنید. هر چند اهداف شما باید اهداف محکم و استواری باشند و تغییرات اساسی در آنها صورت نگیرد ولی در نحوه ارائه محصولات و خدمات باید همیشه به فکر ایجاد جذابیت و به روز شدن باشید. این مسئله از آن بابت اهمیت دارد که بازار دائماً در حال تغییر است و بر میزان تنوع محصولات و خدمات افزوده می شود. به همین دلیل ، روند تکراری در عملکرد شرکت یا محصول و خدماتی که ارائه می دهید موجب ایجاد رکود در کارتان می شود. در نتیجه ، لازم است شرکت شما قابلیت انعطاف پذیری متناسب با شرایط و تحولات جدید را داشته باشد. برای ایجاد چنین تغییرات و تحولاتی که لازمه ادامه کار در بازار است ؛ باید مقدماتی فراهم شود ، این مقدمات شامل موارد زیر می باشد.تحول در شرکت

یک) تأمین منابع مالی و اعتباری

قبل از هر چیزی شما باید تأمین بودجه کافی برای عملی کردن تغییرات را در نظر بگیرید. مقدار بودجه ای که لازم دارید تا تغییرات را اجرا کنید به همراه منبعی که باید اعتبارات مورد نیاز از آنجا تأمین شود از جمله موارد ضروری است که باید در برنامه ریزیها مشخص شود.

دو) هماهنگی تغییرات جدید با کلیت شرکت و برند

این نکته مهم را در نظر داشته باشید که تغییرات جدیدی که به فکر ایجاد آنها هستید باید در راستای فعالیتها و اهداف شرکت و برند تان باشد. در صورتی می توان یک تغییر و تحول مثبت و تأثیر گذار را انتظار داشت که تغییرات ، همسو و هماهنگ با اهداف و کلیت شرکتتان باشد.

سه) تعیین مسیرهای ارتباطی جدید

تغییرات و تحولات در شرکت شما می تواند بر نحوه ارتباطتان با مشتریان و نوع بازاریابی تأثیر بگذارد. به همین سبب لازم است که در برنامه ریزی های مربوط به تحولات شرکت ، مسیرها و راههای ارتباطی جدید که متناسب با تغییرات جدید در شرکت و سازمانتان است تعیین کنید.

چهار) ساماندهی مجدد درون سازمانی

لازم است در راستای تغییرات جدید در سازمان ، ارتباطات درون شبکه ای و سازمانی تان مجدداً ساماندهی شوند. به همین منظور ، ممکن است برخی از کارکنان شما در قسمتهای مختلف سازمان با توجه به توانایی هایی که برای تغییرات جدید لازم است جابه جا شوند ؛ تا افراد متناسب با اهداف جدید در موقعیت های مختلف قرار بگیرند. همچنین لازم است از طریق برگزاری کارگاره های آموزشی و مهارت آموزی ، نسبت به بالا بردن مهارت و دانش کارکنان تان در مواجهه با شرایط و تغییرات جدید اقدام کنید. برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان برای به روز کردن دانش و توانایی های آنها برای اینکه بتوانید کارکنانی توانمند و ماهر داشته باشید لازم و ضروری است.

پنج) هماهنگی بخشهای مختلف سازمان

در نهایت باید به این مورد مهم توجه داشته باشید که لازم است قسمتهای مختلف شرکت یا سازمان شما در جهت تغییرات جدید با یکدیگر هماهنگ باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره بازاریابی به این صفحه مراجعه نمایید

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره برند سازی به این صفحه مراجعه نمایید


ارسال نظر و پیشنهاد

  • نحوه اتخاذ تصمیمات مهم در کسب و کار ۱۳/۰۸/۱۳۹۷
    یکی از اساسی ترین مهارتهایی که در هر کسب و کاری باید وجود داشته باشد ، مهارت در تصمیم گیری است. شاید به ظاهر ، تصمیم گیری را امری ساده بدانیم یا فکر کنیم چندان پروسه پیچیده ای نمی تواند داشته باشد. اما واقعیت این است که تصمیم گیری یک پروسه بسیار مهمی است ؛ […]
    دکتر میرکاظمی
  • ۳ روش قیمت گذاری کالاهای خدماتی ۱۰/۰۴/۱۳۹۷
    قیمت گذاری برای کالاهای خدماتی دشوارتر از کالاهای مصرفی است. زیرا در این محصولات ، یکی از مواردی که قیمت آن محصول را می تواند مشخص کند این است که مشتریان تا چه حد آن را مفید می دانند. در صورتی که مشتریان محصول خدماتی را بسیار مفید بدانند ممکن است با قیمتهای بسیار بالا […]
    دکتر میرکاظمی