برای درآمد بیشتر در بازاریابی، هزینه کنید (۴ تکنیک)
یکی از قوانین مهمی که در بودجه بندی بازاریابی وجود دارد این است که شما هزینه های لازم و اولیه را برای کسب درآمد و فروش بیشتر در آینده باید صرف کنید. هر چند بیشتر مدیران عامل و مدیران بازاریابی تمایل دارند با هزینه کمتری به درآمد و سود بیشتری دست پیدا کنند ولی این تنها یک تفکر خام است.
در اصل هر مدیر شرکتی یا صاحب کسب و کاری که بخواهد در تجارت موفقیت به دست بیاورد و در نهایت به سود بیشتری برسد باید در صرف هزینه های اولیه و لازم برای فراهم کردن شرایط مناسب جهت بهبود کالا یا خدمات کمی دست و دلباز باشد. هر چند نباید بدون برنامه و بدون در نظر گرفتن میزان بودجه بازاریابی به خرج کردن بپردازید ولی باید حد اعتدال را رعایت کنید. اگر مطمئن هستید که صرف پول بیشتر در یک بخش از تجارت یا کسب و کارتان موجب سود بیشتری در آینده خواهد شد باید بدون نگرانی پول لازم را صرف کنید. مواردی که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد ، مواردی هستند که اگر سعی کنید پول بیشتری خرج کنید ، درآمد بیشتری را می توانید در آینده به دست بیاورید:
یک) صرف هزینه برای طرحها و ایده های جدید
یکی از راههای بازاریابی و فروش بیشتر این است که اگر ایده های نو و کارسازی در ذهن دارید که مطمئن هستید با صرف هزینه بیشتری تحقق پیدا خواهد کرد لازم است که از صرف هزینه بیشتر نترسید. برای عملی کردن این ایده ها و افکار در صورتی که لازم باشد می توانید اقدام به گرفتن وام کنید.
دو) دستمزدهای قابل قبول و مکفی برای پرسنل شرکت یا سازمان در نظر بگیرید
سعی کنید همیشه برای کارمندان و پرسنلی که در شرکت شما مشغول هستند ، دستمزدهای خوبی را در نظر بگیرید. این کار علاوه بر اینکه آنها را به شما وفادار خواهد کرد بلکه موجب ایجاد انگیزه بیشتری در آنها خواهد شد و با تمام وجود در شرکت شما تلاش خواهند کرد.
سه) صرف هزینه کافی جهت استفاده از مشاوره های تخصصی
همیشه بودجه و هزینه کافی برای استفاده از خدمات مشاوره با متخصصین در نظر بگیرید. مشورت با یک فرد آگاه و متخصص در زمینه برند و بازاریابی که دارید می تواند راه را برای شما مشخص کرده و در پیمودن صحیح مسیر و رسیدن به اهداف برنامه ریزی شده کمک کند. پس لازم است از صرف هزینه در این قسمت هیچ نگرانی به خود راه ندهید.
چهار) هوشمندانه هزینه کنید
مدیری که بتواند در میزان هزینه هایی که برای موارد مختلف بازاریابی و برندسازی اختصاص می دهد هوشمندانه رفتار کند ، به گونه ای که در مواقع لازم پول خوبی را خرج کند و در موارد غیر لازم یا هزینه نکند یا کمتر هزینه کند می تواند شرکت یا سازمان مورد نظر خود را همیشه در شرایط ایده آل و مناسبی حفظ کرده و مدیریت کند. در چنین شرایطی هست که هم می تواند با رقیبان به راحتی به رقابت بپردازد و موقعیت و مزیت رقابتی خود را حفظ کند و هم بتواند در داخل سازمان به راحتی نظم و هماهنگی مورد نظر را ایجاد کند. برای رسیدن به این شرایط و موقعیت ، لازم است مدیران در مواقع لازم از صرف هزینه بیشتر نترسن ؛ زیرا صرف هزینه در بخشهایی که ذکر شد می تواند درآمد بیشتری را در آینده نصیب شرکت نماید.